Showroom

            Pentru ca multi cumparatori nu au cunostintele tehnice necesare alegerii responsabile a unui generator de abur, pentru dumneavoastra am pus bazele unui Showroom. Acesta poate fi vizitat la sediul firmei din Str. Progresului, Nr. 30-40.

 

            O scurta vizita la acest showroom si veti fi convinsi de calitatea serviciilor pe care le prestam. Aici sunt instalate diverse echipamente si accesorii pentru a va ajuta sa intelegeti mecanismul lor de functionare. Specialistii Calor va stau oricand la dispozitie pentru detalii si informatii legate de dispozitivele montate. Alegerea unui tip de generator de abur va deveni mult mai usoara, o data ce veti intelege cum functioneaza aceasta si care sunt beneficiile lui.

 

            In cadrul showroom-ului veti gasi montate generatoare de abur de diverse tipuri (de joasa presiune, de inalta presiune si electrice) dar si o larga categorie de accesorii: colectoare de condens, racitoare de probe, degazoare de abur, statii de dedurizare. O categorie speciala este constituita din dedurizatoarele cu saramura. Acestea lucreaza la o presiune cuprinsa intre 1,5 si 6,0 bari, sistemul fiind comandat prin intermediul unui automat programabil in functie de volumul apei tratate.

 

            Toate produsele pe care compania Calor le comercializeaza apartin unor producatori de renume, calitatea acestora concretizandu-se cel mai bine in numarul anilor de functionare eficienta in conditiile unei exploatari normale si al unei montari corespunzatoare.

 

            Acest Showroom le poate fi util si utilizatorilor experiementati, care activeaza in domeniul generatoarelor de abur, pentru ca pot analiza si aprecia produsele pe care Calor le promoveaza si pot face sugesti ce ne pot fi de folos atat noua, companiei, cat si clientilor viitori.

 

            Daca nu aveti cunostinte tehnice si nu sunteti in masura sa faceti o alegere corecta din acest punct de vedere, specialistii nostri va pun la dispozitie informatiile necesare, pentru ca alegerea unui produs din aceasta gama sa devina mult mai usoara si naturala.

 

            Multumirea de pe chipul clientilor este unul dintre scopurile noastre, in speranta ca produsele pe care le distribuim sunt „croite” perfect pentru nevoile celor mai exigenti clienti.

Calor iti pune la dispozitie un Showroom unde vei descoperi cele mai reprezentative produse pentru panouri solare. Specialistii Calor iti stau la dispozitie pentru a te sfatui in alegerea echipamentelor adecvate fiecarui tip de instalatie in parte.

 

Prin vizitarea Showroom-ului Calor te vei convinge de calitatea produselor pe care le oferim. Ai de ales dintr-o gama completa de echipamente si accesorii pentru panouri solare. Toate produsele comercializate apartin unor producatori de renume in domeniul instalatiilor.

 

In Showroom avem asamblate si montate o serie de instalatii demonstrative pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri care nu poseda cunostintele tehnice necesare. Astfel, alegerea lor poate fi facuta corect, prin intelegerea pasilor implicati in utilizarea acestor tipuri de instalatii.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.generator-abur.ro 2018 | ANPC


Generatoare de abur de inalta si joasa presiune - Generatoare electrice de abur