Despre noi

Despre Generatoare Abur

            Infiintarea firmei Calor, in anul 1991, a dus, cativa ani mai tarziu, la afirmarea acesteia drept una dintre mai importante firme din domeniul instalatiilor industriale si civile. Societate comerciala cu raspundere limitata, bazata integral pe capital romanesc, Calor importa si comercializeaza o serie completa de utilaje, accesorii si echipamente pentru sisteme de ventilare-climatizare, instalatii termice si sanitare.

 

            Compania Calor aspira la statutul de „market-leader” in domeniul generatoarelor de abur si al accesoriilor aferente acestora. Calor isi doreste, prin diversificarea categoriilor de produse pe care le comercializeaza, sa-si imbunatateasca cifra de afaceri si sa ofere servicii de inalta calitate clientilor sai. Gama variata de echipamente ce poate fi procurata prin intermediul companiei si profesionalismul cu care specialistii Calor isi trateaza clientii i-au adus certificari insemnate, printre care se numara standardul ISO 9001 si autorizarea ISCIR.

            Firma Calor a fost autorizata ISCIR, PTA1 si PTC9 pentru operatiunile de: montare, instalare, punere in functiune, service, reparatie, verificare tehnica periodica si autorizare a functionarii pentru aparatele consumatoare de cobustibili gazosi, mai mici de 300kW.   

 

            Parteneriatele clientilor cu firma Calor au fost bazate pe o serie de avantaje, printre care se numara:

  • Gama larga de produse distribuite, ce cuprinde un numar de peste 12.000 de articole;
  • Actualizarea continua a stocurilor de produse;
  • Asigurarea unei categorii extinse de accesorii necesare functionarii corespunzatoare a generatoarelor de abur: degazoare de abur, economizoare destinate generatoarelor de abur, racitoare de probe, colectoare de condens si statii de dedurizare.
  • Livrare imediata pentru produsele aflate in stoc;
  • Pareri autorizate din partea specialistilor din cadrul Departamentului de Ofertare si Consultanta.
  • Garantia de cel putin 1 an pentru orice produs;
  • Compartiment de Service atat in perioada de garantie cat si in cea de post-garantie;
  • Echipamente si accesorii de ultima generatie, dar la preturi avantajoase, potrivite tututor cumparatorilor.

 

Cei peste 19 ani de experienta s-au concretizat si intr-o baza de date ce contine clienti curenti sau potentiali, care ne permite sa pastram o permanenta legatura cu persoanele interesate de produsele Calor. Pagina de internet www.generator-abur.ro va da posibilitatea sa realizati comenzi direct prin e-mail si sa vizualizati permanent soldurile (ofertele promotionale lunare) din domeniul generatoarelor de abur.

 

Colectivul de tehnicieni si specialisti Calor va ofera si alte servicii adiacente procesului de achizitie, printre care se numara: consultanta, service si asistenta tehnica sustinuta, servicii de mentinere in functiune a produselor si verificarea periodica a acestora.

 

Daca intampinati probleme de utilizare a aparatelor cumparate de la noi, tehnicienii din service va pot inlocui anumite piese, efectua o serie de reparatii si chiar inlocui produsul, daca acesta prezinta defecte majore, in perioada de valabilitate a garantiei.

 

Un avantaj major al achizitionarii de produse din categoriile mai sus mentionate este acela al economisirii timpului pretios, pe care l-ati fi dedicat cautarii de echipamente de tipuri diferite. La noi totul se simplifica! Intr-o singura comanda puteti introduce oricat de multe produse, indiferent de tipul lor.

Societatea CALOR nu se rezuma la un simplu magazin online, beneficiind la sediu de un showroom in care sunt montate demonstrativ o serie de echipamente, de depozit, de unde va puteti achizitiona produsul direct si de laboratoare de service, care va pot repara orice defect al aparatului cumparat.      

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.generator-abur.ro 2018 | ANPC


Generatoare de abur de inalta si joasa presiune - Generatoare electrice de abur