Generator de abur electric

Un generator de abur electric asigura productia de abur necesara pentru centrele de spalat, curatat si calcat. Un astfel de generator nu are nevoie de o intretinere dificila si costisitoare. In plus, prezinta flexibilitate in ceea ce priveste productia de vapori , in situatiile in care este nevoie de o productie intensa si cu intreruperi dese. Deoarece functioneaza pe baza de curent electric, nu este nevoie de o instalare dificila, care sa impuna racordari complicate. Sistemul trebuie doar conectat la electricitatea existenta in orice cladire.

Electricitatea folosita drept combustibil asigura de asemenea si o poluare minima, spre deosebire de generatoarele care functioneaza pe baza de gaze. In plus, confera mai multa comoditate atunci cand vine vorba de intrebuintare si intretinere, deoarece lipseste combustia. Un alt avantaj major al unui generator de abur electric consta in faptul ca nu este necesara supravegherea, deoarece este vorba de un cazan fara flacara. Riscul de accidente sau de defectiuni este mai mic, iar folosirea este mult mai simpla.

Un astfel de generator are capacitatea de a produce rapid aburul de care este nevoie. Atunci cand este nevoie de marirea flexibilitatii, se poate folosi un grup de rezistente independente. Un astfel de generator trebuie folosit si manevrat doar de catre personalul specializat. Cu atat mai mult atunci cand vine vorba de reparatii sau schimbari de piese in urma aparitiei unor defectiuni sau nereguli in functionare.

Un specialist va verifica daca sensul de rotatie al motoarelor este cel corect. De asemenea, supapa de golire a cazanului trebuie sa fie bine inchisa. Conexiunile electrice trebuie sa fie conforme cu normele in vigoare. Suporturile pentru sigurante fuzibile trebuie sa fie inchise si au toate sigurantele necesare. Un astfel de generator de aburi nu trebuie scufundat in fluide si este interzisa instalarea in medii periculoase si explozibile.

Pentru presiunea de exercitiu se recomanda folosirea de conducte potrivite, in asa fel incat sa se evite eventuala aparitie a unor probleme sau defectiuni. In momentul in care ledul de semnalizare al apei este aprins, iar pompa continua sa incarce fara oprire, este foarte posibil sa nu intre apa in cazan. In cazul in care ledul de semnalizare al rezistentelor ramane aprins, iar cazanul nu reuseste sa atinga presiunea necesara de exercitiu, atunci inseamna ca rezistentele sunt arse sau ca sunt acoperite de calcar.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.generator-abur.ro 2018 | ANPC


Generatoare de abur de inalta si joasa presiune - Generatoare electrice de abur